ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 14 de setembre del 2022

De 09.00 h a 16.30 h

Gratuït

El projecte interreg S3Chem vol millorar la implementació de RIS3 centrant-se en temes relacionats amb la química amb l'ajuda de l'intercanvi interregional d'experiències i l'aprenentatge mutu entre les autoritats públiques de set regions químiques europees.

Aquesta trobada presencial a Tarragona marcarà el final del projecte, on stakeholdres, els socis del projecte i la xarxa ECRN, exposaran les conclusions del projecte i es debatrà sobre el futur de la química i la seva transició, així com temes emergents de gran interès com la captura i utilització del CO?, bio-based materials o reciclatge químic.

Les innovacions químiques són importants per a moltes indústries i ajuden a trobar solucions per als reptes de la societat en àrees com ara materials, energia, matèries primeres alternatives, etc. Conèixer les principals tendències del futur de la indústria química amb una mirada europea, com s’afronta la transformació de la indústria química i principals tecnologies emergents en aquest camp.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Química i plàstics

Objectiu de l'acte

Donar a conèixer el projecte interreg S3Chem i debatre sobre el futur de la química i la seva transició a la química del futur: intel·ligent, verda i digital.

T'interessa si ets...

Una empresa, un centre tecnològic o un institut de recerca del sector químic.

Programa

Consulta el programa complet a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

La trobada es desenvoluparà en anglès.

Organitza

Més informació


Avinguda dels Països Catalans,16
43007 Tarragona