ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 20 de setembre del 2022

De 10.00 h a 12.30 h

Gratuït

Tens consultes tècniques sobre el teu procés exportador? Vols saber els aspectes clau per internacionalitzar-te? Voldries esdevenir més eficient a l’hora d’exportar? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per exportar o accedir a nous mercats?

En aquesta sessió 100% presencial t’apropem a una nova metodologia, el Lean Management, per optimitzar el procés exportador i et presentarem tot un ventall d’eines i serveis claus per a definir la teva estratègia d’internacionalització i fer créixer el teu negoci al món.

El Lean és un mètode innovador que busca optimitzar els processos de gestió de l'empresa utilitzant menys recursos, de manera que qualsevol procés esdevingui més eficient. Durant la sessió, desglossarem el procés exportador en les seves principals parts (com són: la negociació amb clients potencials, el transport, els procediments duaners i regulatoris, la fiscalitat, la contractació internacional i els mitjans de pagament) i es donaran consells pràctics per augmentar la competitivitat empresarial.

Tant si estàs començant a exportar com si ja exportes regularment, aquest seminari és un punt de referència amb la informació clau i ben estructurada perquè estiguis més ben preparat per exportar. Vine a descobrir-ho a aquesta sessió pràctica i dinàmica.

Internacionalització
Tots els sectors

Explicar el funcionament i els avantatges del Lean Management. Presentar eines i serveis per definir l'estratègia d'internacionalització de l'empresa.

Una empresa exportadora o una empresa que s'inicia a l'exportació.

Més informació


C. Jacint Verdaguer, 1
43800 Valls