ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 21 de setembre del 2022

De 10.00 h a 13.30 h

Inscripcions fins al 16 de setembre
Gratuït

Vols c onèixer de primera mà un projecte de recuperació d'un hàbitat o una actuació concreta cap a la millora dela biodiversitat?

Vols participar-hi activament i explorar vies de col·laboració?

Si vols formar-te, descobrir com motivar el personal de la teva organització, explorar vies de col·laboració entre la teva empresa i les entitats ambientals, aportar el teu valor a un projecte de biodiversitat, inscriu-te a aquesta visita empresarial d'actuació de millora i recuperació d'hàbitats del sistema dunar de Tamarit i desembocadura del riu Gaià.

Sota la supervisió de l'equip tècnic de l'Associació mediambiental La Sínia, ajudarem a instal·lar captadors de sorra per afavorir la consolidació de les dunes, traurem les espècies invasores per afavorir el desenvolupament de les plantes autòctones de duna i del bosc de ribera, farem el seguiment de les tortugues i aprendrem una multitud d'aspectes clau sobre aquesta zona humida costanera que permet el refugi de molta fauna. 

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Conèixer de primera mà un projecte de recuperació d'un hàbitat o una actuació concreta cap a la millora de la biodiversitat.

Directors o directores, responsables de RRHH, medi ambient i RSC d'una empresa.

Organitza

Més informació43008 Tarragona