ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 27 de setembre del 2022

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

Vols connectar-te a ecosistemes internacionals desenvolupant un projecte d’R+D+i? Vols parlar del teu projecte amb un expert?

En aquesta sessió, coorganitzada per ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), coneixeràs totes les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI per a la realització de projectes d'R+D i innovació a escala internacional.

Representants del CDTI ens presentaran els programes i instruments per donar suport a projectes d’R+D internacionals, com els EUREKA, EUROSTARS, IBEROEKA, CHINEKA, entre d’altres:

Des d'ACCIÓ presentarem les oportunitats de cooperació tecnològica internacional en el marc dels Nuclis d'R+D per a impulsar projectes tecnològics i els serveis de cerca de socis i estructuració de projectes amb el suport de les oficines Exteriors d’ACCIÓ, de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) i la nova Plataforma de Difusió d’Oportunitats: Catalonia Open Challenge.

Posteriorment, podràs presentar la teva proposta a l'expert del CDTI perquè et doni el seu feedback.

Pots demanar la revisió de la teva proposta al mateix formulari d'inscripció. Les inscripcions estan obertes fins al dia de la sessió, però només es podran avaluar els projectes que s'inscriguin abans del dijous 22 de setembre a les 15 h. La descripció del projecte no pot excedir els 4.000 caracters (comptant espais).

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer les característiques dels programes i instruments per a projectes d’R+D en l’àmbit internacional, i validar l'encaix de la teva idea de projecte amb els tècnics especialistes de cada programa de finançament.

Una empresa que estigui dissenyant un projecte col·laboratiu d'R+D internacional.

09.30 h

Benvinguda

Ana Simón, manager Innovació Oberta Internacional i Disrupció

09.35 h

Presentació dels programes CDTI: Eureka, EUROSTARS, IBEROEKA, CHINEKA i altres instruments de finançament

Oscar Fernandez Moyano, coordinador nacional de proyectos Eureka, Oficina española de proyectos Eureka, CDTI

09.50 h

Presentació del programa Nuclis d’RD Tecnològics Internacionals i serveis a les empreses

Natàlia Nicolau, consultora d’innovació oberta internacional, ACCIO

10.05 h

Presentació cas d’èxit projecte Eurostars amb BMAT: "Gigmit Live Insights - Turning online music streams into offline success"

Gonçal Calvo, cap d’innovació, BMAT

10.15 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Inici de les reunions individuals amb els tècnics del CDTI i d'ACCIÓ (prèviament programades)

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació