ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 28 de setembre del 2022

De 15.00 h a 16.30 h

Gratuït

Ets una empresa del sector alimentari? T’agradaria vendre els teus productes a Alemanya? Coneixes les oportunitats que ofereixen els canals digitals per entrar al mercat?

S’espera que el 2025 el 3,6% de les vendes d'alimentació siguin per Internet, és més, s’espera que entre 2020 i 2024 els ingressos estimats del comerç electrònic B2B de béns físics a Alemanya creixi un 52,74% (Statista, 2021).

Per aquest motiu, qualsevol empresa d’aquest sector amb interès en Alemanya ha de considerar el canal digital com una oportunitat per trobar nous clients i socis comercials.

En aquesta sessió comptarem amb la presència d’experts de les oficines exteriors d’ACCIÓ a Alemanya que ens parlaran de les principals característiques del sector alimentari i els principals actors per operar als canals digitals. Seguidament, s’exposaran diversos casos d’èxit d’empreses catalanes que ens explicaran la seva experiència al mercat.

Els temes que es tractaran en la sessió són:

  • Dades i tendències actuals de la venda online B2B pel sector alimentari.
  • Presentació dels principals marketplaces i plataformes.
  • Casos d’èxit d’empreses catalanes.

Connecta’t per conèixer millor el mercat alemany!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ organitza aquesta sessió virtual en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Alimentació
Objectiu de l'acte
Descobrir les oportunitats que ofereix el mercat alemany per a les empreses del sector alimentari català i com poden aprofitar els canals digitals per accedir-hi.
T'interessa si ets...

Una empresa del sector alimentari de qualsevol mida.

Organitza
Més informació