ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 28 de setembre del 2022

De 17.30 h a 18.30 h

Gratuït

En el marc de la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic d’àmbit europeu que se celebra de forma simultània a 300 ciutats de 30 països d’Europa, Manresa celebrarà el 28 de setembre l’acte ‘Amb la recerca, fem ciutat’, enguany centrada en la salut.

La proposta per a empreses, professionals i investigadors començarà a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM) a les 17.30 h, amb el "Cafè amb la recerca. La investigació per la salut a mida", en què diverses empreses i investigadors de l'àmbit de la salut compartiran la seva experiència i punt de vista sobre les relacions de l'ecosistema innovador.

A continuació, a les 19.00 h al pati de l’escorxador de Manresa (plaça Bages), es durà a terme un cicle de microxerrades sobre recerca en l’àmbit de la salut.

Una iniciativa que va néixer l’any passat amb la voluntat de posar de manifest el potencial investigador que té la ciutat i per refermar el paper de Manresa com a ciutat universitària.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i serveis sanitaris

Conèixer el grau d'innovació d'empreses de la Catalunya Central que treballen en l'àmbit de la salut en l'àmbit internacional, i posar de manifest el potencial investigador de Manresa i la seva zona d'influència.

Una empresa, un investigador o qualsevol persona interessada.