ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 30 de setembre del 2022

De 11.30 h a 12.30 h

Inscripcions fins al 30 de setembre
Gratuït

Lleida acollirà en el marc de la Fira de Sant Miquel el primer Congrés sobre Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT), que es durà a terme els dies 29 i 30 de setembre a la Llotja i que té com a objectiu consolidar Lleida com la capital de la bioeconomia del Sud d'Europa.

L'esdeveniment reunirà més de 50 experts nacionals i internacionals i serà l'eix central d'un centenar d'activitats.

El Congrés BIT és el principal punt de trobada de les empreses i els centres de recerca que lideren el present i el futur de la bioeconomia a Catalunya i té com a finalitat promoure la transformació del sector primari per mitjà de la promoció d'estratègies empresarials i d'innovacions tecnològiques que permetin una producció d'aliments i bioproductes més eficient, saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Inscriu-te al congrés i participa, entre altres activitats, a la taula rodona 'De la col·laboració sectorial a la trans-sectorial: ampliant els horitzons de les empreses', on diferents clústers ens explicaran els reptes als quals s’enfronten i com els afronten. Debatrem la seva visió de la bioeconomia com un repte i una oportunitat per les seves empreses.

No t'ho perdis!

Clústers / Estratègia empresarial
Altres

Conèixer les oportunitats que la bioeconomia pot aportar a la teva empresa.

Una empresa que vulgui incorporar la bioeconomia en els seus processos o model de negoci.