ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 30 de setembre del 2022

De 09.00 h a 11.00 h

Gratuït

Dins del Pla d’ACCIÓ Internacional (PAI’22) i amb el suport de les Oficines d’ACCIÓ a París i Berlín, el Consell General de Cambres de Catalunya participa en el programa SUBCONCAT, el qual té l’objectiu connectar a les empreses participants amb compradors interessats en les seves capacitats productives i ubicats als mercats de França i Alemanya.

La finalitat d’aquest programa, d’un any de durada, és difondre i promocionar les competències i capacitats de les empreses catalanes subcontractistes participants del catàleg SUBCONCAT.CAT, a la base de dades de compradors francesos o alemanys.

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Electrònica i electricitat / Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Maquinària i béns d'equip

Connectar a les empreses participants amb compradors interessats en les seves capacitats productives i ubicats als mercats de França i Alemanya.

Una empresa catalana de subcontractació industrial amb interès en el mercat francès o alemany.

  • Presentació de la jornada.
  • Presentació de l’Estudi Evolució de la subcontractació industrial a Catalunya a càrrec de l’Anna Puy, consultora especialitzada en subcontractació industrial.
  • Oportunitats de negoci al mercat francès i alemany a càrrec de Carole Egea (Directora de l’oficina d’ACCIÓ a París) i Susanne Neumann (Directora de l’oficina d’ACCIÓ a Berlin).
  • Presentació de la plataforma SUBCONCAT.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Consulta tota la informació del programa a la seva pàgina web SUBCONCAT.