ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 4 d'octubre del 2022

De 10.00 h a 11.15 h

Gratuït

Vols competir amb èxit a les licitacions de Xile, Colòmbia, Noruega, Sèrbia, Vietnam i el Japó en l'àmbit de les Smart Cities?

Les licitacions transfrontereres són un repte encara més gran fora de la Unió Europea. Amb l'objectiu de reduir-ne la complexitat, Brussel·les disposa d'una combinació d'eines i legislació per superar les barreres a les quals s'enfronten les empreses, especialment les pimes.

El projecte Goose és una d'aquestes eines de la Unió Europea. Oferirà instruments i serveis especialitzats per accedir al client públic d'aquests països que no pertanyen a la UE, i en els sectors esmentats, prioritzats per les oportunitats reals de negoci que presenten.

Connecta't a aquesta sessió on descobriràs les millors estratègies per accedir a aquest mercat en el sector de les Smart Cities. Coneixeràs els segments amb més potencial en aquests 6 països, com Smart Lighting, Smart Mobility, Smart Energy o Smart Infrastructure.

Així mateix, de la mà de l'expertesa en el sector d'AMEC URBIS i del testimoni d’empreses ja internacionalitzades, t'informaràs dels factors de competitivitat europea de cara al client públic internacional, i les millors estratègies d’accés.

Al portal www.projectgoose.eu trobaràs serveis especialitzats per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; Tender Tracking amb alertes personalitzades; Country Factsheets amb informació resumida dels principals tres del client públic de cada país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector; sessions i missions per connectar amb empreses i compradors públics; Mentoring Vouchers; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.

 
Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte europeu GOOSE (GA nº101034095), liderat per ACCIÓ i cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea.
 
Internacionalització
Smart Cities

Formar-te en elements claus per a la internacionalització en licitacions en el sector Smart Cities.

Una empresa, una consultora o una enginyeria que treballi en els sectors: smart city, medi ambient, energia, canvi climàtic, transport o mobilitat.

10.00 h

Benvinguda i presentació del projecte GOOSE

Arnout Geys, Flanders Investment and Trade

10.10 h

Smart city opportunities in Chile, Colombia, Norway, Serbia, Japan and Vietnam

Estonian Chamber of Commerce and Industry-ECCI

10.25 h

Vision from the industry: what best in offer from the EU?

AMEC-URBIS, Spanish Smart city cluster

10.40 h

Success stories 

Guest firms

10.50 h

GOOSE tools to help you bid successfully

ACCIÓ

11.00 h

Questions and Answers

11.15 h

End of session

La sessió es durà a terme en anglès.