ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 7 d'octubre al 17 de novembre del 2022

Inscripcions fins al 23 de setembre
200  € + IVA

 

Vols conèixer de primera mà les tendències que definiran el futur del manufacturing i els principals reptes que haurà d'afrontar?

The Future of Manufacturing et permetrà introduir-te a diversos ecosistemes punters en innovació com els Estats Units, Israel, Xina, Alemanya i Dinamarca.

Participa en aquest disruptour que tindrà lloc del 7 d'octubre al 17 de novembre, on els experts de les oficines de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya en aquests països, juntament amb startups i corporacions internacionals ens explicaran les seves disrupcions, noves tecnologies que estan transformant el sector, així com models de negoci innovadors.

  • Genera nous reptes per la teva empresa per adaptar-te als canvis d’entorn, adoptant noves tecnologies, noves tendències d’usuari i nous models de negoci.
  • Rep feedback individualitzat d’experts i accedeix a finançament local i internacional.
  • Mira més enllà de la teva empresa i inclús del teu sector.
  • Inspira’t amb el que estan fent els ecosistemes més innovadors del món.

Inscriu-t'hi i descobreix les últimes tendències en l'àmbit del manufacturing que definiran el futur del sector i els principals reptes a afrontar.

Prèviament a aquest disruptour, tens la possibilitat de participar en el bootcamp (opcional) que constarà de dues parts:

  • 7 d'octubre: ExO bootcamp focalitzat en la definició de reptes i iniciatives disruptives. Sessió presencial de 09:30 h a 18:30 h (inclou dinar) al PIER01 Tech Barcelona. Pl. de Pau Vila, 1 Barcelona. 
  • Del 17 al 21 d'octubre cada participant del bootcamp mantindrà una reunió de 45 minuts amb l'expert ExO.
  • Del 26 d'octubre al 16 de novembre es duran a terme 7 sessions d'1 h de durada amb experts internacionals on es presentaran disrupcions de l'àmbit del manufacturing. Les sessions seran els dimecres a les 10 h i els dijous a les 17 h (horaris subjectes a canvis).
  • El 17 de novembre tindrà lloc la wrapup session (presencial) que inclourà les conclusions generals, la presentació de reptes i els propers passos per a cada participant.

El bootcamp comptarà amb la participació de Matthias Schneider, expert estratègic en innovació internacional amb formació en mitjans i tecnologia. El seu treball se centra en la intersecció de tecnologia, impacte global, emprenedoria i cultura; inspiració, educació i empoderar els emprenedors, les empreses i els change makers per abordar els problemes més urgents dels nostres temps. És cofundador de la consultoria Nouvel, soci fundador del Venture Builder Brand New World i consultor ExO. És professor adjunt de Breakthrough Innovation a EADA i Executive Coach a l'IESE.

No t'ho perdis!

ACCIÓ organitza aquesta activitat en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Automoció, moto i mobilitat lleugera / Biotecnologia / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Indústria farmacèutica / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

Conèixer les principals disrupcions en manufacturing que marcaran les tendències de futur en el sector.

  • Innovador en el dia a dia i vols innovar més enllà del teu negoci actual.
  • Tens interès en el futur del manufacturing (tecnologies que s’estan aplicant, nous models de negoci, noves tendències...).
  • Tens interès a generar reptes d’R+D+i que després puguis presentar a línies d’ajuts.
  • Vols rebre feedback directe d’experts.
  • Vols conèixer altres empreses que treballen en aquest mateix àmbit d’interès.
  • Estàs compromès a invertir-hi temps.

La data límit per inscriure't al Disruptour és el 23 de setembre.

Les sessions es duran a terme en català, castellà i anglès.

En fer la inscripció al disruptour, ens hauràs d'indicar si estàs interessat a fer el bootcamp i ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te la plaça. Les places del bootcamp estan limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció i encaix.

Organitza

Més informació



07.10.2022 al PIER01 (Tech Barcelona Pl. de Pau Vila, 1, 08039 Barcelona)
Resta: Virtual