ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 19 d'octubre del 2022

De 09.00 h a 18.00 h

Gratuït

L'objectiu de la jornada és identificar els reptes actuals als quals s'enfronta el nostre ecosistema de transferència de coneixement per transformar Catalunya en una potència innovadora.

El congrés inclou també una Àrea d'Exhibició on es podran veure les activitats i capacitats de desenvolupament tecnològic dels agents TECNIO.

També comptarem amb la participació d'experts en diverses disciplines tant de l'àmbit públic, la recerca, la innovació i el món empresarial que debatran diferents temàtiques per impulsar polítiques i mecanismes per facilitar les col·laboracions recerca-empresa a llarg termini i generar innovació d'alt impacte pel nostre país.

Les empreses que participin en aquesta jornada podran gaudir de ponències inspiracionals, taules rodones, sessió de networking i de l'espai d'exposició dels centres TECNIO.

A través d'aquestes activitats, l'empresa podrà obtenir coneixement sobre els reptes de l'ecosistema català de transferència de coneixement, conèixer les tecnologies disponibles als centres TECNIO i ampliar la seva xarxa de contactes dins del món de la transferència de coneixement i tecnologia.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Identificar els reptes actuals als quals s'enfronta el nostre ecosistema de transferència de coneixement per transformar Catalunya en una potència innovadora.

Una empresa o un centre TECNIO.

Organitza

Col·labora

Més informació


Pl. de Sant Domènec, 3
17003 Girona