ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 20 d'octubre del 2022

De 10.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 20 d'octubre
Gratuït

L'INNOVATON FORUM APAExpo by R+T, amb caràcter itinerant al territori espanyol, té com a objecte treballar pel foment i la promoció de la reindustrialització del sector espanyol de les portes automàtiques, i pel mercat espanyol de les portes automàtiques. Dinamitzant i fomentant les indústries espanyoles i les indústries d'altres països amb presència al mercat espanyol.

La reindustrialització s'adreça a la investigació, innovació, emprenedoria i producció en territori espanyol, siguin indústries amb capital nacional, mixt o estranger.

L'INNOVATION FORUM APAExpo by R+T es potencia amb la col·laboració de les empreses, administracions públiques, entitats, universitats, instituts tecnològics, clústers, startups, inversors de capital, etc. En l'àmbit nacional i internacional.

L'INNOVATON FORUM APAExpo by R+T s'alimenta i es fomenta amb les orientacions i les prioritats polítiques generals de la Unió Europea definides pel Consell Europeu, i amb la PNL del sector espanyol de les portes automàtiques que insta el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a la creació d'un grup de treball, constituït al si del Ministeri, des de l'actual Grup de Treball de Reindustrialització del Sector Productiu Espanyol, de l'Associació Espanyola de Fabricants de Portes Automàtiques (APA).

 

Estratègia empresarial
Altres
/ Construcció sostenible i infraestructures / Moble i hàbitat

Objectiu de l'acte

Fomentar la reindustrialització del sector espanyol de les portes automàtiques.

T'interessa si ets...

Una empresa o entitat del sector de les portes automàtiques.

Programa

Consulta el programa detallat de l'acte a la part dreta d'aquesta pàgina.

Col·labora

Més informació


Plaça Comercial, 12
08003 Barcelona