ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 7 de novembre del 2022

De 10.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 30 de març
950  € + IVA

Conscients de la importància de mantenir i augmentar la presència dels olis catalans en els mercats internacionals i amb l'objectiu de contribuir a potenciar-ne les exportacions neix el primer Olive Oil Business Forum.

L'esdeveniment està concebut per reunir productors i exportadors de Catalunya amb importadors i distribuïdors de mercats internacionals. L'objectiu del Business Forum és crear i consolidar una plataforma on els interessos de totes les parts puguin confluir i generar fluxos de negoci internacional.

Aquesta primera edició se centrarà específicament en el sector de l'oli i en compradors de quatre països europeus: Alemanya, França, Regne Unit i Suïssa, i en dos mercats asiàtics: Japó i Taiwan.

L’Olive Oil Business Forum tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de novembre, de forma presencial a Lleida. Les empreses catalanes participants disposaran d'una agenda de trobades individuals amb els importadors i distribuïdors convidats. Les reunions se celebraran en espais habilitats i tindran una durada de 30 minuts.

Les empreses interessades a participar-hi hauran d'omplir el formulari d'inscripció i remetre'l, amb el pagament corresponent, abans del 30 de març.

El Comitè Organitzador d'aquest esdeveniment són el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, el Departament d'Empresa i Treball, a través d'ACCIÓ i el Consell General de Cambres, a través de la Cambra de Comerç de Lleida.

Si ets del sector de l'oli, no et pots perdre aquesta oportunitat!

Internacionalització
Alimentació

Donar a conèixer la qualitat i diversitat dels olis catalans entre els compradors convidats. Crear llaços de relació entre les empreses productores i els principals importadors del sector. Augmentar les exportacions d'olis catalans als mercats convidats.

Una empresa catalana productora d'oli d'oliva que exporti com a mínim a un mercat exterior.

Dilluns, 7 de novembre

10.00 h

Lliurament dossiers als compradors internacionals

Olive oil Tour (compradors)

19.30 h

Acte de benvinguda institucional

Càtering a peu dret (compradors+empreses inscrites)

Dimarts, 8 de novembre i dimecres, 9 de novembre

08.30 h

Trobades B2B empreses - compradors

10.30 h

Pausa-cafè

11.00 h

Trobades B2B empreses - compradors

13.00 h

Càtering a peu dret

Tarda

Visites a empreses

Els idiomes amb el quals es desenvoluparan les trobades seran principalment l'anglès i el francès.

Més informació