ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 14 al 17 de novembre del 2022

Inscripcions fins al 30 de novembre

150€ - Empreses, associacions, centres de recerca, etc. (països EEN)

75€ - Startups (països EEN, establerts des de l'1/1/2020)

 

Amb motiu de la fira MEDICA 2022, el punt de trobada més important del sector mèdic, s’organitza el MEDICA Healthcare Brokerage Event 2022 amb l'objectiu d'impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector salut.

El 2022 és un any especial, donat que els efectes de la COVID-19 encara són presents al nostre dia a dia, i més en el sector sanitari. El format de les reunions d'enguany serà:

Com participar-hi:

  • Fins al 30 de novembre: Registra't a la plataforma de l’esdeveniment i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Es publicarà en el catàleg en línia del Brokerage Event.
  • El 28 de novembre i els dies 1, 5, 7, 13 i 15 de desembre, es podran sol·licitar reunions i portar-les a terme de manera virtual mitjançant la plataforma B2Match.
  • Del 14 al 17 de novembre, en el marc de la fira, hi haurà un espai dedicat a les reunions físiques, pels participants que prefereixin reunir-se in situ.

Consulta totes les condicions i participa-hi!

ACCIÓ organitza aquesta sessió virtual en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Salut i serveis sanitaris

Reunir-se amb potencials socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca, un hospital, un distribuïdor o una startup del sector de la salut.

Codi de descompte ACCIÓ, del 50%. Codi: Catalunya_2022

Informació sobre el format de les reunions: 

Les reunions presencials es duran a terme a la fira: Messe Düsseldorf, Hall 6, First Floor Gallery, Stand A6.1. La resta de reunions seran virtuals. Les reunions B2B es duran a terme en anglès.

Si t'inscrius després de les dates de la fira presencial, només podràs accedir al Brokerage online.

Informació sobre el preu d'inscripció:

Tots els participants que informin d'una cooperació gràcies a l’esdeveniment i ho confirmin per escrit en un document, veuran retornat l’import de la quota d'inscripció.

L'import de la inscripció no inclou el tiquet d'entrada a la fira MEDICA. És necessària l’entrada per visitar la Fira i així participar en el Brokerage Event de manera presencial.

Organitza

Més informacióVirtual + reunions presencials a Messe Düsseldorf, Hall 6, First Floor Gallery, Stand A6.1