ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 15 de novembre del 2022

De 09.00 h a 18.30 h

Inscripcions fins al 13 de novembre
Gratuït

El Brokerage 2022! Smart City Challenges és la proposta trencadora d’ACCIÓ a l’Smart City Expo World Congress d’enguany, el punt de trobada dels líders d’empreses innovadores, governs i organitzacions on compartiran els darrers coneixements, experiències i solucions per treballar en un futur urbà millor.

El Brokerage 2022! Smart City Challenges us proposa tres reptes per impulsar la col·laboració:

  • Reptes de ciutats: Ciutats i regions exposaran els seus plans de contractació en diferents àrees de l’Smart City, interactuant amb el mercat per millorar la seva efi­ciència i efi­càcia. (15/11, 12.30 h presencial a Fira Barcelona Gran Via; 22/11, 14.30 h, en línia).
  • Reptes d’innovació oberta: matchmaking entre entitats públiques i corporacions privades per impulsar la contractació d’innovació amb solucions del mercat per a cada demanda. (16/11, 12.30 h, presencial a Fira Barcelona Gran Via). Pots fer un cop d'ull als reptes a https://smartcity2022.b2match.io/page-1601
  • Reptes de transició verda: presentació dels reptes tecnològics clau als quals s’enfronten les ciutats per ser circulars i climàticament neutrals, així com solucions innovadores per fomentar la sostenibilitat i transició verda. (16/11, 15.00 h, presencial a Fira Barcelona Gran Via).

Com participar-hi? Només cal seguir les passes següents:

  • Registra’t a la plataforma i crea el teu perfil: https://smartcity2022.b2match.io/signup.
  • Selecciona els pitches que més t’interessin i reserva’t les dates!
  • Demana reunions individuals de 30’, siguin B2B i B2G, i espera que el peticionat confirmi.

A més a més, la Generalitat de Catalunya també participa a l’Smart City Expo World Congress 2022 amb:

  • El Pavelló català, amb empreses del sector on exposaran les seves solucions en l’àmbit de l’smart city.
  • La presentació de l’Estudi sobre la micromobilitat (Optima).

Si t’interessa el món de les smart cities, no et pots perdre aquesta oportunitat per establir noves relacions amb els diferents agents d’aquest ecosistema en l’àmbit internacional.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Altres indústries del transport
/ Automoció, moto i mobilitat lleugera / Construcció sostenible i infraestructures / Economia circular / Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Mobilitat sostenible / Moble i hàbitat / Salut i serveis sanitaris / Smart Cities / TIC i transformació digital

Activitat internacional de matchmaking per mantenir reunions B2B i B2P preprogramades de 30 minuts en funció dels teus interessos i objectius.

una pime, una start-up, un/a emprenedor/a, una universitat, un grup de recerca, una corporació o una institució que vulguis presentar el teu projecte o la teva solució innovadora en l'ambit de la ciutat intel·ligent.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'