ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

22 i 23 de novembre del 2022

Inscripcions fins al 21 de novembre
Gratuït

Et convidem a participar en l'esdeveniment internacional de matchmaking de la Fira Free From Functional Food Expo a Amsterdam, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre.

Troba el teu soci internacional en aquest esdeveniment que posa en contacte als actors del sector dels productes, serveis i solucions per l’alimentació funcional i amb intoleràncies.

Participa en l’esdeveniment de matchmaking i podràs programar les teves reunions de vint minuts amb els possibles socis comercials del teu interès i trobar nous socis internacionals per ampliar el teu negoci.

En aquest esdeveniment us reunireu amb possibles socis de tot el món per trobar el vostre soci tecnològic ideal per a desenvolupar un projecte d’RD conjunt. Inscriviu-vos abans del 21 de novembre de forma gratuïta i comenceu a programar reunions amb els vostres futurs socis!

A més, trobareu el repte llençat per l’empresa holandesa Stroop sobre embalatge. Si heu dut a terme una solució innovadora al repte plantejat, podreu aplicar com a proveïdor tecnològic i reunir-vos amb l’empresa durant el marchmaking!

Inscriu-te abans del 21 de novembre, de forma gratuïta, i comença a programar reunions amb els teus futurs socis!

ACCIÓ organitza aquest matchmaking en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Alimentació

Una empresa de l'àmbit alimentari Free From, Vegan, Alternative Protein, etc. que estigui buscant socis tecnològics internacionals.

Empreses de l'àmbit alimentari Free From, Vegan, Alternative Protein, etc que cerquin socis tecnològics.

Aquesta activitat tindrà lloc íntegrament en anglès.

Col·labora

Més informació