Actes External
Cafè Disruptiu: El cas de Flax & Kale: la revolució de l’alimentació saborosa, saludable i sostenible
Jornades i conferències
dimarts, 22 de novembre del 2022
De 10.00 h a 11.00 h
- Vídeo de la sessió El cas de Flax & Kale: la revolució de l’alimentació saborosa, saludable i sostenible.
- Presentació de l'empresa Flax&Kale (document .PDF).
- Presentació d'ACCIÓ (document .PDF).
En aquest tercer Cafè disruptiu parlarem de les principals tendències en el món de l'alimentació, com són els productes basats en proteïna vegetal i iniciatives amb impacte ambiental neutre.
Per parlar-ne, conversarem amb en Jaume Betrian, COO & Managing Director de Flax & Kale, una empresa líder en el sector de l'alimentació saludable i sostenible que ha fet el salt d'una marca de restauració a una marca foodtech.
No t'ho perdis!
Donar a conèixer com una empresa pot experimentar un creixement exponencial tot i anar a contracorrent i buscant sempre de disrompre el sector de la restauració i l'alimentació.
Una empresa interessada en la innovació disruptiva.
- 10.00 h
-
Benvinguda
Mireia Fageda, consultora sènior de Disrupció d'ACCIÓ
- 10.05 h
-
Presentació Flax & Kale
Jaume Betrian, COO & Managing Director de Flax & Kale
- 10.35 h
-
Píndola sobre la disrupció en l'alimentació
Natàlia Nicolau, project manager d'Innovació internacional d'ACCIÓ
- 10.45 h
-
Torn obert de preguntes
- 11.00 h
-
Fi de la sessió