ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 22 de novembre del 2022

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

 

En aquest tercer Cafè disruptiu parlarem de les principals tendències en el món de l'alimentació, com són els productes basats en proteïna vegetal i iniciatives amb impacte ambiental neutre.

Per parlar-ne, conversarem amb en Jaume Betrian, COO & Managing Director de Flax & Kale, una empresa líder en el sector de l'alimentació saludable i sostenible que ha fet el salt d'una marca de restauració a una marca foodtech.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Tots els sectors

Donar a conèixer com una empresa pot experimentar un creixement exponencial tot i anar a contracorrent i buscant sempre de disrompre el sector de la restauració i l'alimentació.

Una empresa interessada en la innovació disruptiva.

10.00 h

Benvinguda

Mireia Fageda, consultora sènior de Disrupció d'ACCIÓ

10.05 h

Presentació Flax & Kale

Jaume Betrian, COO & Managing Director de Flax & Kale

10.35 h

Píndola sobre la disrupció en l'alimentació

Natàlia Nicolau, project manager d'Innovació internacional d'ACCIÓ

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

Organitza