ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 24 de novembre del 2022

De 10.00 h a 13.30 h

Gratuït

Des del DIH4CAT s'organitza un cicle de tallers sectorials, repartits pel territori, per ajudar a les pimes a identificar i afrontar els reptes comuns i de la seva cadena de valor gràcies a la incorporació de les tecnologies més avançades.

Aquest quart taller pretén reflexionar i fer visibles els principals reptes operatius i tecnològics i analitzar com les tecnologies més avançades poden donar-hi una resposta.

La reflexió es realitzarà de manera conjunta amb la xarxa de Nodes d’Innovació Digital del territori. També s’incidirà en presentar diferents formes de finançament.

En aquest taller:

  • Identificaràs els principals reptes sectorials que afronten les pimes, siguin reptes comuns o en la seva cadena de valor.
  • Coneixeràs les possibilitats que ofereixen les diferents tecnologies més avançades i les oportunitats de millora reals que poden suposar per les pimes.
  • Coneixeràs les capacitats i competències de la xarxa de Nodes d’Innovació Digital com a centres i entitats de referència d’innovació especialitzats en els 7 àmbits de tecnologies més avançades: Intel·ligència Artificial, Supercomputació, Ciberseguretat, Smart Connectivity, Fabricació additiva i impressió 3D, Robòtica i manufactura avançada i Fotònica.
  • Identificaràs i conceptualitzaràs nous projectes de R+D+i de la mà dels Nodes per activar les oportunitats de millora detectades i de cara a aprofitar les diferents fonts de finançament disponibles.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Identificar els principals reptes comuns i de cadena de valor que afronten les empreses i aprendre a afrontar-los mitjançant la incorporació de les tecnologies més avançades.

Una pime o una gran empresa amb interès a avaluar com afrontar els principals reptes comuns i de la cadena de valor mitjançant la incorporació de les tecnologies més avançades.

10.00 h

Benvinguda

10.10 h

Presentació del DIH4CAT i de les seves capacitats

10.25 h

Presentació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

11.35 h

Píndoles d’inspiració. Casos d’èxit 

Node del CIDAI (Intel·ligència artificial) i node de Fabricació additiva i impressió 3D

11.00 h

Dinàmica DIH4CAT Challenge:

Dinàmica de creativitat per aixecar reptes que es puguin llançar als Nodes vinculats a les diferents tecnologies clau

13.00 h

Posada en comú i presentació dels projectes prioritzats

13.20 h

Propers passos i cloenda