ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 28 de novembre del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Vols conèixer què és, què implica, com pot impactar en l’activitat de les empreses i quines oportunitats genera pel teixit empresarial català l'economia Silver?

L’envelliment general de la població mundial genera una sèrie d’oportunitats econòmiques que s’engloben sota el paraigua de la Silver Economy. Els majors de 55 anys cada cop són més i hi arriben amb més bona salut. Una tendència que genera noves necessitats que permeten a les empreses que les satisfan cobrir un nínxol de negoci amb un potencial creixent.

L’economia Silver és un àmbit econòmic que aglutina productes i serveis consumits i adquirits per la població més gran. En concret, agrupa l’activitat empresarial relacionada amb la salut, l’autonomia i la qualitat de vida, els serveis assistencials i l’envelliment actiu del segment poblacional de més de 55 anys.

Participa en aquesta sessió on-line per conèixer les dades de l'informe d'ACCIÓ sobre l'economia Silver. La sessió es complementarà amb un debat on experts del sector ens exemplificaran què vol dir Silver Economy i com ens en podem beneficiar.

L’estudi inclou dades mundials, tendències i oportunitats de negoci derivades de l’envelliment de la població. També detecta quantes d’empreses treballen a Catalunya oferint serveis i productes adaptats a les necessitats dels majors de 55 anys.

Estratègia empresarial
Cosmètica, benestar i economia silver

Conèixer què és, què implica, com pot impactar en l’activitat de les empreses i quines oportunitats genera l'economia Silver.

Una empresa relacionada amb la salut, l’autonomia i la qualitat de vida, els serveis assistencials i l’envelliment actiu del segment poblacional de més de 55 anys.

09.30 h

Benvinguda

Joan Romero, director executiu d'ACCIÓ

09.40 h

Presentació de l'informe d'economia Silver

Inma Rodríguez, mànager d’Intel·ligència de Mercat, Secretaria Executiva d’ACCIÓ

10.00 h

Taula Rodona

Jordi Picas, director d’Innovació, Suara Coop

Laila Colomé, Director/Sales and Business Development Manager, Laborartoires Grandfontaine

Marta Sanchez Bret, clúster manager, Clúster de Salut Mental, Envelliment i Neurociències

Moderadora: Maria Janssen, consultora sènior Programa Catalunya Clústers, ACCIÓ

10.30 h

Debat

10.45 h

Preguntes als ponents

11.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació