ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 2 de desembre del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

Els workshops Marketplace de solucions d’Indústria 4.0 són un dels mecanismes de suport del programa ProACCIÓ 4.0 on, en una sola sessió, es presenten diferents solucions reals sobre l’àmbit de la Indústria 4.0. Enguany es té previst realitzar quatre edicions de Marketplace de solucions d’Indústria 4.0 amb un enfocament sectorial. 

L’oferta de capacitats tecnològiques que es presentarà en aquesta ocasió seran solucions d’Indústria 4.0 aplicades als sectors tèxtil i moda, que estan ja disponibles avui en dia a Catalunya.

La sessió serà complementada amb informació sobre mecanismes públics de suport a la transformació digital de les empreses a través de programes com són el programa DIGITVC, els cupons d’Indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades o el Kit Digital.

Descobreix les 6 empreses participants en el marketplace i les seves solucions en indústria 4.0 als sectors del tèxtil i la moda:

  • Integral Innovation Experts: líder en software i serveis de consultoria i formació en solucions PTC® que implanta els sistemes avançats de disseny, enginyeria (CAD /CAM / CAE), fabricació (CNC), gestió de projectes i cicle de vida de producte (PLM, PDM).
  • Sensify: ofereix solucions de connectivitat i traçabilitat de productes per a la millora de l'eficiència i presa de decisions.
  • Maccion Lean Solutions: acompanya els seus clients en les diferents fases d’implantació de projectes de millora de la producció i la logística per 'sentir i gestionar' el negoci en temps real amb un bon full de ruta des de la transparència i la proximitat.
  • Oktics Atz: la seva plataforma d'OKO permet la gestió intel·ligent de continguts, serveis i dispositius IoT amb què crear interaccions entre persones, objectes i l’entorn.
  • Retexcycle: desenvolupa solucions per garantir la sostenibilitat i originalitat tèxtil. El software basat en tecnologia blockchain permet la traçabilitat real, des de les matèries primeres fins al producte acabat.
  • Shima Seiki: ofereix solucions revolucionàries en tota la cadena de valor tèxtil, des de la planificació i el disseny, fins a la fabricació i l'aprovisionament.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tèxtil i moda

Conèixer les 5 empreses participants en el marketplace i les seves solucions en indústria 4.0 aplicades als sectors Metal·lúrgia, Maquinària i Bens d’equip.

Una empresa, especialment pime.

Consulta el programa complet i la descripció de les empreses participants en la documentació relacionada d'aquesta pàgina.