Actes External
Ús de tecnologies facilitadores a l'entorn agroalimentari
Sessió presencial a Girona
Jornades i conferències
dilluns, 12 de desembre del 2022
De 09.30 h a 13.00 h
La Transformació Digital i la Innovació tenen un pes destacat a l’evolució del sector agroalimentari. El desenvolupament i implantació de la tecnologia permet millorar en diversos aspectes com la seguretat alimentària, l'eficiència, la competitivitat, o la sostenibilitat. Les tecnologies facilitadores (IA, blockchain, IoT, etc.) permeten una millor presa de decisions gràcies a les oportunitats que l’anàlisi massiva de dades heterogènies ens ofereix.
Aquest canvi en la gestió provoca impactes a totes les vàlues de la cadena agroalimentària (producció, transformació i distribució) i ens aporta noves capacitats, sistemes i formes de monetització.
En aquesta jornada presencial a Girona, presentarem solucions i oportunitats basades en les tecnologies facilitadores per a la innovació en empreses de l’entorn agroalimentari.
No t'ho perdis!
Conèixer solucions i oportunitats basades en les tecnologies facilitadores per a la innovació en empreses de l’entorn agroalimentari.
Una empresa de l’entorn agroalimentari.
- 09.30 h
-
Benvinguda
Dr. Rafel Garcia, director científic del Campus Robòtica
- 10.00 h
-
L’ecosistema innovador de Girona al teu abast (presentació FGRC)
Xavier Xirgu, director tècnic Fundació Girona Regió del Coneixement
- 10.15 h
-
Solucions mitjançant tecnologies facilitadores per l’entorn agroalimentari (grups de recerca UdG)
- 11.15 h
-
Tendències tecnològiques i casos d’èxit empresarial (DCA, i2cat..)
- 11.45 h
-
Ajuts a la digitalització Programa ProACCIÓ i DIH4CAT. Suport i finançament d'ACCIÓ per a projectes R+D+i
- 12.10 h
-
Cafè networking i sessions paral·leles B2B
- 13.00 h
-
Fi de la sessió
Organitza
Col·labora
Més informació
C. Pic de Peguera, 15
Auditori Narcís Monturiol
17003 Girona