null

Actes External

dimarts, 13 de desembre del 2022

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

Els Estats Units són el primer importador mundial de vins sent el país amb més consum de vins del món, a causa de la seva població, poder adquisitiu i cultura de consum. Tanmateix, és un dels principals països de destí de les exportacions catalanes de vins i caves.

En aquesta sessió parlarem de les particularitats del mercat, el potencial del país i les barreres d’entrada. També explicarem el programa Catalan Wines USA amb les novetats pel pròxim any i com t’hi pots inscriure.

Des del 2010, Catalan Wines USA hi ha organitzat 36 esdeveniments distribuïts pel territori dels Estats Units, visitant un total de 16 estats americans. En aquest temps, s'han contactat més de 6.500 professionals, un 33% dels quals eren importadors o distribuïdors i el 53% eren punt de venda (HORECA i botiga). Més de 2.000 empreses americanes han confirmat la seva assistència als actes de Catalan Wines USA, on s'han promocionat més de 200 vins de 75 cellers catalans (de 10 Dominacions d'Origen diferents).

La participació en el Catalan Wines USA et permetrà presentar les teves referències als tastos exclusius de vins que organitzem a diferents ciutats del país.

Dos de cada tres empreses que hi han participat, han repetit en les diferents edicions i el 73% dels cellers participants del programa han tancat acords comercials.

Connecta't en aquesta sessió i descobreix com entrar al mercat nord-americà!

 

Internacionalització
Vins, caves i begudes

Donar conèixer els vins i caves catalans i promoure’n relacions comercials.

Una empresa elaboradora de vins i caves o un celler català interessat a exportar als Estats Units.

Organitza

Més informació