null

Actes External

dimarts, 13 de desembre del 2022

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

Vols competir amb èxit a les licitacions del Japó, Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile i Colòmbia en l'àmbit de la Green economy?

Les licitacions transfrontereres són un repte encara més gran fora de la Unió Europea. Amb l'objectiu de reduir-ne la complexitat, Brussel·les disposa d'una combinació d'eines i legislació per superar les barreres a les quals s'enfronten les empreses, especialment les pimes.

El projecte Goose és una d'aquestes eines de la Unió Europea. Oferirà instruments i serveis especialitzats per accedir al client públic d'aquests països que no pertanyen a la UE, i en els sectors esmentats, prioritzats per les oportunitats reals de negoci que presenten.

Connecta't a aquesta sessió i descobriràs els reptes i oportunitats en la Green economy en els segments amb més potencial en aquests 6 països: Water, Environment and Natural resources o Renewable energies.

Així mateix, de la mà d’institucions de referència en el sector, com VITO/Cleantech Flanders, i del testimoni d’empreses, coneixeràs els factors de competitivitat europea de cara al client públic internacional, i les estratègies d’accés.

Al portal www.projectgoose.eu trobaràs serveis especialitzats per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; Tender tracking amb alertes personalitzades; Country factsheets amb informació resumida dels principals tres del client públic de cada país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector; sessions i missions per connectar amb empreses i compradors públics; Mentoring vouchers; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.

 
Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte europeu GOOSE (GA nº101034095), liderat per ACCIÓ i cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea.
 
Internacionalització
Economia circular

Formar-te en elements claus per a la internacionalització en licitacions en el sector Green economy.

Una empresa, una consultora o una enginyeria que treballi en el sector Green economy.

10.00 h

Benvinguda i presentació del projecte GOOSE

Johan Malin, Flanders Investment & Trade

10.10 h

Green economy opportunities in Chile, Colombia, Norway, Serbia, Japan and Vietnam

Oriol Martinez, Catalonia Trade & Investment, ACCIÓ

10.20 h

Vision from the industry: what can we offer outside Europe

Frans Snijkers, VITO/Cleantech Flanders

10.30 h

Testimonial

Oliver Femont, Aggéres

10.40 h

Energy Efficient Cluster of Catalonia (CEEC)

Francesco Valezano and Francesc Ribera, company testimonials, CIRCUTOR and SACYR (tbc)

10.55 h

Strategies and business schemes in international green procurement

Nicolas Becquemin, expert on EU-Japanese partnerships in 3rd countries at the Japanese consultancy company Qunie Corporation

11.10 h

GOOSE’s tools and services to tender abroad

Merit Fimberg-Espuch, Estonian Chamber of Commerce and Industry

11.20 h

Questions and answers

11.30 h

End of session

La sessió es durà a terme en anglès.