ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 15 de desembre del 2022

De 15.00 h a 16.00 h

Gratuït

En el marc de l'Integrated Systems Europe (ISE), que tindrà lloc del 31/01/23 al 03/02/23, podràs presentar les teves solucions a l'Open Innovation Challenge ISE 2023, un esdeveniment de trobada B2B entre corporacions i proveïdors de solucions i tecnologia.

En aquesta sessió, descobriràs com participar-hi amb les millors garanties. L'Open Innovation Challenge de l'ISE s'adreça a proveïdors de solucions i tecnologia i a startups que vulguin treballar la innovació oberta amb corporacions, explorant nous models de negoci i noves tecnologies, proposant un programa de col·laboració o oferint propostes de valor i solucions atractives als reptes que presentaran les corporates

Connecta't a la sessió on les corporacions que presentaran faran un pitch dels seus reptes i t'explicarem i com fer-los les teves propostes a través de l'Open Innovation Challenge.

No t'ho perdis!

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ en forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Audiovisual
/ Cosmètica, benestar i economia silver / Educació, formació i serveis editorials / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Moble i hàbitat / Salut i serveis sanitaris / TIC i transformació digital / Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Conèixer l'ISE Open Innovation Challenge 2023, els reptes de les corporacions, i com presentar la teva proposta.

Una startup o una empresa tecnològica amb solucions innovadores o un proveïdor de tecnologia públic.

Consulta el programa complet a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.

La sessió es durà a terme en anglès.

Organitza

Més informació