ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 17 de gener del 2023

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Les startups deep tech són aquelles que tenen base tecnològica i científica sòlida i demostrable, amb projectes que responen a objectius socials i reptes globals.

La DeepTech inclou innovacions en biologia, química, física, matemàtiques, enginyeria, maquinari i programari, basades en coneixements científics i avenços tecnològics i comporten un alt risc tecnològic i de mercat.

En aquest esmorzar, el Sébastien Lefebvre, Partner a Elaia, un fons de capital risc amb participades com Nuclia, Quantum Dice o Aqemia, ens explicarà quines condicions ha de reunir una startup deep tech perquè un fons de capital risc hi inverteixi, en què es fixaran aquests fons i com s’ha de gestionar correctament la relació amb ells.

No t'ho perdis!

Els esmorzars de finançament d'ACCIÓ són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfundingbusiness angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Ampliar en coneixement de la inversió en startups deep tech.

Una startup, un emprenedor, un inversor, un consultor, un representant d'una societat de capital risc o si pertanys a la comunitat inversora, en general.

09.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

09.05 h

La inversió en startups deep tech

Sébastien Lefebvre, Partner a Elaia

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

La sessió tindrà lloc en anglès.

Organitza