ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 17 de gener del 2023

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Les startups deep tech són aquelles que tenen base tecnològica i científica sòlida i demostrable, amb projectes que responen a objectius socials i reptes globals.

La DeepTech inclou innovacions en biologia, química, física, matemàtiques, enginyeria, maquinari i programari, basades en coneixements científics i avenços tecnològics i comporten un alt risc tecnològic i de mercat.

En aquest esmorzar, el Sébastien Lefebvre, Partner a Elaia, un fons de capital risc amb participades com Nuclia, Quantum Dice o Aqemia, ens explicarà quines condicions ha de reunir una startup deep tech perquè un fons de capital risc hi inverteixi, en què es fixaran aquests fons i com s’ha de gestionar correctament la relació amb ells.

No t'ho perdis!

Els esmorzars de finançament d'ACCIÓ són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfundingbusiness angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Objectiu de l'acte

Ampliar en coneixement de la inversió en startups deep tech.

T'interessa si ets...

Una startup, un emprenedor, un inversor, un consultor, un representant d'una societat de capital risc o si pertanys a la comunitat inversora, en general.

Programa

09.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

09.05 h

La inversió en startups deep tech

Sébastien Lefebvre, Partner a Elaia

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

La sessió tindrà lloc en anglès.

Organitza