ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 24 de gener del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Tens una solució tecnològica disruptiva? Vols donar-la a conèixer internacionalment?

Grans corporacions i fons d'inversió tornaran a ser al Mobile World Congress del 27 de febrer al 2 de març del 2023 per participar en el MWC Open Innovation Challenge amb un únic objectiu: trobar les millors solucions innovadores per resoldre els seus reptes tecnològics.

En aquesta sessió, descobriràs com participar-hi amb les millors garanties.

Si ets una empresa, un centre tecnològic o una startup aquesta és una gran oportunitat per oferir la teva tecnologia a grans empreses internacionals durant el principal esdeveniment de reunions B2B del MWC. 

Connecta't a la sessió i descobriràs els detalls de l'esdeveniment, les corporacions que presentaran els seus reptes i els inversors que hi participaran. També sabràs com fer les teves propostes a través de l'Open Innovation Challenge.

No t'ho perdis!

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ en forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Altres
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Electrònica i electricitat / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Logística, e-commerce i distribució / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer els detalls de l'esdeveniment, les corporacions que presentaran els seus reptes i els inversors que hi participaran.

Una startup o un altre proveïdor de solucions tecnològiques.

La sessió es durà a terme en català i anglès.

Organitza

Més informació