ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 25 de gener del 2023

De 10.00 h a 14.30 h

Gratuït
Vine a aquesta sessió presencial a ACCIÓ per conèixer les convocatòries 2023 d’Horizon Europe dels Clusters 5 (Clima) i 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient). Podràs informar-te dels detalls i resoldre els teus dubtes.
 
A més, si ja estàs preparant una proposta per presentar a alguna d’aquestes convocatòries i vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa, en inscriure't a la sessió podràs sol·licitar una entrevista individualitzada amb la NCP (National Contact Point) de les temàtiques i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora! 
 
I si no has participat mai en aquest tipus de convocatòries i no saps per on començar, t’explicarem els serveis de suport que ofereix ACCIÓ per acompanyar-te.
 
A més, podràs aprofitar la sessió per fer networking amb agents de l’ecosistema català interessats en Horizon Europe i altres programes europeus per a la RDI de les temàtiques que tractarem.
 
Pots consultar els Work programmes dels Clusters 5 i 6 en els següents enllaços:
 
 
ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Economia circular

Conèixer les novetats de les convocatòries del 2023 dels Clusters 5 (Clima) i Cluster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient). Millorar les propostes que s’estan preparant i fer networking.

Una empresa o entitat catalana interessada a participar en les convocatòries 2023 dels Clusters 5 o 6 de l'Horizon Europe.

10.00 h

Benvinguda i serveis d'ACCIÓ

10.15 h

Horizon Europe Cluster 5 (Clima) i Cluster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient) i Q&A

Marta Conde, Punt Nacional de Contacte (NCP) Cluster 6 d’Horizon Europe, CDTI

11.00 h

Cafè Networking

11.20 h

Recomanacions per a la preparació de la proposta

Marta Conde, Punt Nacional de Contacte (NCP) Cluster 6 d’Horizon Europe, CDTI

11.50 h

Convocatòries de Missions 2023 Clima, Oceans i Sòls. Convocatòries PRIMA AWP 2023

12.10 h

Casos d’èxit a Catalunya

12.25 h

Tancament

12.30 h

Networking i revisió de propostes i idees de projecte

La sessió es durà a terme en català, castellà i anglès. Si vols sol·licitar reunió amb la NCP marca la casella corresponent al formulari d’inscripció.

Organitza

Col·labora

Més informació


Pg. de Gràcia, 107
Sala Cotxeres
08008 Barcelona