ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 31 de gener al 9 de febrer del 2023

De 10 h a 13 h i de 15 h a 18 h

Inscripcions fins al 25 de gener
Gratuït

Participa al brokerage de l'IOT Solutions World Congress 2023, que atrau les empreses i experts internacionals més destacats del sector, per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els propers anys.

Les empreses participants en aquest brokerage event, tenen l'oportunitat de fer reunions bilaterals presencials de 20 minuts amb organitzacions locals i internacionals, com a primer contacte per oferir un servei/tecnologia, i ampliar les xarxes d'oportunitats entre les organitzacions presents.

Les reunions seran presencials durant la fira (del 31 de gener al 2 de febrer), mentre que del 7 al 9 de febrer, les reunions seran en línia. Comptarem amb la participació dels membres del DIH4CAT i centres TECNIO.

Si ets una empresa que està buscant solucions, no perdis aquesta oportunitat de conèixer què et poden oferir els experts.

Reuneix-te amb els experts tecnològics i deixa't assessorar per estructurar aquella possible idea d’implementació tecnològica i innovadora. Segons la teva necessitat, demana reunió amb:

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del IoT Solutions World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Indústria farmacèutica / Smart Cities / TIC i transformació digital

Trobar socis per a cooperacions internacionals, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de l'IoT.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'