ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 1 de febrer del 2023

De 10.10 h a 10.40 h

Gratuït

Tens una idea innovadora que requereix l’ús de tecnologies avançades? Vols incorporar Intel·ligència Artificial, Robòtica, Visió per Computador, Impressió 3D o altres tecnologies per millorar els teus productes o processos? El DIH4CAT et pot ajudar.

El Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya, que té com a objectiu impulsar la transformació tecnològica de la Petita i Mitjana Empresa (amb especial focus en sectors industrials i proveïdors de tecnologia), les startups tecnològiques i les entitats públiques.

En aquesta sessió presencial, que tindrà lloc a l'espai de Brokerage de l'estand de la Generalitat a la Fira IOTSWC23, es donarà a conèixer el DIH4CAT a les empreses catalanes interessades a incorporar tecnologies.

Les empreses podran fer proves pilot de tecnologies beneficiant-se de les infraestructures, coneixement i experteses de l'ecosistema DIH4CAT.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Conèixer què és el DIH4CAT i com se'n poden beneficiar les empreses.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

Per accedir a la presentació has de disposar d'una entrada a l'IoT. En fer la inscripció, rebràs les instruccions per sol·licitar-la.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Pavellò Català - Stand C331 (hall 4)
08908 Hospitalet de Llobregat, l'