ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 2 de febrer del 2023

De 11.30 h a 12.30 h

Gratuït

La ciberseguretat s’ha convertit en un dels reptes més importants als que han de fer front les organitzacions, independent de la seva mida o sector.

Una mala gestió pot causar un impacte tan econòmic com afectar a la reputació i a la confiança de socis i clients. En aquest context s’incrementen el reptes de ciberseguretat i s’accelera la necessitat d’introduir eines per garantir la seguretat en l’àmbit digital.

Des d’ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya s’ha actualitzat l’informe tecnològic 'Ciberseguretat a Catalunya, 2023' per tal de donar a conèixer què és, què implica i com pot impactar en el dia a dia dels diferents sectors de l’economia. L’estudi també inclou un mapatge de l’estat de l’art a Catalunya.

Vine a aquesta presentació per conèixer què és la ciberseguretat, els principals reptes per a les empreses i les possibles eines i tecnologies que poden aportar solucions. També coneixeràs les capacitats a Catalunya per donar resposta als reptes.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer què és la ciberseguretat, els principals reptes per a les empreses i les possibles eines i tecnologies que poden aportar solucions.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

11.30 h

Benvinguda institucional

Tomàs Roy, director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya

Joan Romero, director executiu d'ACCIÓ

11.45 h

Presentació de l’informe: Ciberseguretat a Catalunya

Santiago Romeu, responsable de Data Science and Analytics in Cibersecurity, Competence & Innovation Center de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya

Sebastià Elias, consultor sènior d’Anàlisi i Detecció d’Oportunitats Tecnològiques. Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ

12.15 h

Torn obert de preguntes i conclusions

Per accedir a la presentació de l'estudi has de disposar d'una entrada a l'IoT. En fer la inscripció, rebràs les instruccions per sol·licitar-la.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
Stand d’ACCIÓ a l’IOT
08908 Hospitalet de Llobregat, l'