ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 14 de febrer del 2023

De 10.00 h a 13.00 h

Gratuït
Vine a aquesta sessió presencial a Tarragona per conèixer les convocatòries 2023 d’Horizon Europe dels Clusters 5 (Clima) i 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient). Podràs informar-te dels detalls i resoldre els teus dubtes.
 

Podràs informar-te dels detalls i resoldre els teus dubtes. A més, si ja estàs preparant una proposta per presentar a alguna d’aquestes convocatòries i necessites suport, en finalitzar la sessió podràs realitzar una entrevista individualitzada amb les consultores d’ACCIÓ. Et donarem feedback i explorarem de quina manera et podem ajudar per presentar una proposta guanyadora! En el decurs de la sessió també us explicarem els serveis de suport que ofereix ACCIÓ per accedir a programes europeus i farem una pinzellada d’altres programes europeus relacionats amb les temàtiques tractades. Pots consultar els Work programmes dels Clusters 5 i 6 en els següents enllaços

 
I si no has participat mai en aquest tipus de convocatòries i no saps per on començar, t’explicarem els serveis de suport que ofereix ACCIÓ per acompanyar-te.
 
A més, podràs aprofitar la sessió per fer networking amb agents de l’ecosistema català interessats en Horizon Europe i altres programes europeus per a la RDI de les temàtiques que tractarem.
 
Pots consultar els Work programmes dels Clústers 5 i 6 en els següents enllaços:
 
 
ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l'empresa a 50 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Economia circular

Conèixer les novetats de les convocatòries del 2023 dels Clusters 5 (Clima) i Cluster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient). Millorar les propostes que s’estan preparant i fer networking.

Una empresa o entitat catalana interessada a participar en les convocatòries 2023 dels Clusters 5 o 6 de l'Horizon Europe.

10.00 h

Benvinguda 

10.15 h

Horizon Europe Cluster 5 (Clima) i Cluster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient) i Q&A

Carla Ruiz, consultora sènior de Programes EU d’R+D

Jennifer Ruiz, consultora sènior de Programes EU d’R+D

11.00 h

Networking i revisió de propostes i idees de projecte

13.00 h

Fi de la sessió


Av. Països Catalans, 18
43007 Tarragona