ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 14 de febrer del 2023

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

A diferència del que està passant als Estats Units amb les valoracions de les startups, a Europa aquestes no s’estan veient tan afectades, en gran part degut a l’eficiència en l’ús del capital.

Aquest és un dels temes que debatrem al proper esmorzar de finançament amb la Clara Campàs, Managing Partner d’Asabys, qui també donarà la seva visió del venture capital en salut, com a inversió acíclica, i de la competitivitat de Catalunya com a Hub de recerca en salut.

Aquest esmorzar de finançament està inclòs dins dels actes de la Barcelona Health Innovation Week, que organitza Biocat.

Els esmorzars de finançament d'ACCIÓ són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfundingbusiness angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Conèixer l'actualitat de l'ecosistema de salut.

Una startup, un emprenedor, un inversor, un consultor, un representant d'una societat de capital risc o si pertanys a la comunitat inversora, en general.

09.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

09.05 h

Ponència

Clara Campàs, Managing Partner d'Asabys

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Oriol Sans, sènior mànager d'Startups d'ACCIÓ

Organitza