ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 15 de febrer del 2023

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

 

Connecta't a aquesta sessió informativa per conèixer tots els detalls de la missió inversa virtual de tecnologia en la indústria agrícola, que tindrà lloc del 26 al 30 de juny.

Descobriràs les oportunitats que els països convidats et poden oferir, així com el funcionament de l’esdeveniment, el calendari i altres detalls pràctics d’interès.

En aquesta missió, els països el tries tu! En el moment de fer la inscripció a la missió, hauràs de triar quins són els mercats del teu interès. Els països més votats seran els que convidarem a participar.

Enguany la missió posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors d'aquests 27 països: Austràlia, Bolívia, Brasil, Bulgària, Canadà, Costa d’Ivori, El Salvador, Eslovàquia, Ghana, Grècia, Guatemala, Jamaica, Kenya, Letònia, Lituània, Nicaragua, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Polònia, República Txeca, Sèrbia, Sud-àfrica, Uganda, Uruguai, Uzbekistan i Xile.

Aquests països presenten diferents oportunitats per a empreses catalanes que treballin en els subsectors de les llavors, els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, equipament i maquinària agrícola, sistemes de reg, sistemes d'embalatge primari, drons, sensors, intel·ligència artificial i IOT.

Participa en la sessió i descobreix-ne més!

Internacionalització
Biotecnologia
/ Economia circular / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Maquinària i béns d'equip / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics / TIC i transformació digital

Connectar-te amb potencials compradors per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

Una empresa catalana que treballi en els subsectors de les llavors, els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, equipament i maquinària agrícola, sistemes de reg, sistemes d'embalatge primari, drons, sensors, intel·ligència artificial i IOT.

I si ja tens clar que vols participar-hi, les inscripcions a la missió ja estan obertes. Sol·licita la teva plaça abans del 10 de març!