ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 17 de febrer del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Saps que la Unió Europea ha aprovat dues noves lleis per regular els mercats digitals? T'expliquem quines implicacions tindran per a la teva empresa.

Fa dues dècades que la Unió Europea (UE) que treballa amb la mateixa regulació i, mentre aquesta no ha canviat, el món digital s’ha transformat a passos agegantats. Per aquest motiu, les institucions europees han preparat dues noves lleis per adaptar la legislació a la nova realitat:

  • Llei de Serveis Digitals (Digital Services Act – DSA): Estableix normes clares per a les plataformes en línia i garanteix que els continguts il·legals es retirin ràpidament.
  • Llei de Mercats Digitals (Digital Markets Act – DMA): Aborda els desequilibris de poder entre les plataformes i les empreses per promoure una competència justa en el mercat en línia.

En aquesta sessió, de la mà d'Isabela Crespo Vitorique, especialista en privacitat, protecció de dades i dret digital i del consumidor a Gomez-Acebo & Pombo Abogados, descobriràs com aquestes dues lleis poden afectar el teu negoci i les millores que suposen per a les empreses.

Connecta't a la sessió i descobreix-ne tots els detalls!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer com la nova normativa europea afectarà l'estratègia d'internacionalització digital de les empreses.

Una empresa amb presència digital de qualsevol sector i mida.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació