ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 17 de febrer del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Saps que la Unió Europea ha aprovat dues noves lleis per regular els mercats digitals? T'expliquem quines implicacions tindran per a la teva empresa.

Fa dues dècades que la Unió Europea (UE) que treballa amb la mateixa regulació i, mentre aquesta no ha canviat, el món digital s’ha transformat a passos agegantats. Per aquest motiu, les institucions europees han preparat dues noves lleis per adaptar la legislació a la nova realitat:

  • Llei de Serveis Digitals (Digital Services Act – DSA): Estableix normes clares per a les plataformes en línia i garanteix que els continguts il·legals es retirin ràpidament.
  • Llei de Mercats Digitals (Digital Markets Act – DMA): Aborda els desequilibris de poder entre les plataformes i les empreses per promoure una competència justa en el mercat en línia.

En aquesta sessió, de la mà d'Isabela Crespo Vitorique, especialista en privacitat, protecció de dades i dret digital i del consumidor a Gomez-Acebo & Pombo Abogados, descobriràs com aquestes dues lleis poden afectar el teu negoci i les millores que suposen per a les empreses.

Connecta't a la sessió i descobreix-ne tots els detalls!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Tots els sectors

Objectiu de l'acte

Conèixer com la nova normativa europea afectarà l'estratègia d'internacionalització digital de les empreses.

T'interessa si ets...

Una empresa amb presència digital de qualsevol sector i mida.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació