ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Termini de presentació: 03 de març del 2023

Gratuït
Al març tindrà lloc un marketplace per trobar solucions innovadores a reptes de sostenibilitat del sector audiovisual i, en concret, dels rodatges. 
 
Tens solucions sostenibles que puguis oferir al sector?
 
Omple el formulari i presenta'ns la teva solució, les solucions seleccionades es podran presentar davant les productores audiovisuals en una jornada organitzada per l'ICEC i ACCIÓ el 28 de març a Barcelona al Centre Arts Santa Mònica
 
D'acord amb la 'Guia per a la incorporació de criteris de sostenibilitat a les filmacions i els rodatges', elaborada per la Catalunya Film Commission, que destaca les principals àrees susceptibles d’impacte ambiental, busquem proveïdors de solucions sostenibles a algun dels següents reptes:
  • Estalvi energètic.
  • Mobilitat sostenible.
  • Reducció i gestió de residus.
  • Servei d’àpats.
  • Gestió de les aigües residuals.
Si tens una solució o tecnologia que doni resposta a algun o alguns d’aquests reptes i estàs interessat a participar com a ponent en el pitch de projectes, omple el formulari d'inscripció i rebràs un enllaç amb un document per presentar la teva proposta. Omple el document amb la teva proposta i fes-nos-el arribar abans del 03 de març al correu green.accio@gencat.cat. A principis de març ens posarem en contacte amb tots els candidats.

L’Institut Català de les Empreses Culturals i ACCIÓ, organitzen aquest marketplace en el marc del Pla_C* Cultura pel Clima i el programa ProACCIÓ Green.

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa a 50 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Audiovisual
/ Economia circular

Donar a conèixer el teu producte, bé o servei innovador sostenible al sector dels rodatges audiovisuals.

Una empresa amb una solució innovadora i sostenible per al sector dels rodatges.