ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 23 de febrer del 2023

De 10.00 h a 12.00 h

Gratuït

 

En aquesta sessió, coorganitzada entre ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación E.P.E. (CDTI-E.P.E), coneixeràs totes les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI-E.P.E per a la realització de projectes empresarials d'R+D i innovació.

Representants del CDTI-E.P.E ens presentaran els programes i instruments per donar suport a projectes d’R+D+I. Des d'ACCIÓ també presentarem els detalls de les línies d’actuació pròpies per donar suport a projectes d’R+D i innovació.

A més tindràs l'oportunitat de parlar del teu projecte amb un expert a través de reunions personalitzades.

Si tens una idea de projecte d’R+D+i o necessites assessorament en l’estructuració del teu projecte, podràs mantenir reunions personalitzades amb els experts en tecnologia d’ACCIÓ i CDTI-E.P.E per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els serveis i ajuts presentats.

Per fer-ho, has d'omplir el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i la sol·licitud de revisió de proposta de projecte, que rebràs en el correu de confirmació d’inscripció. El termini de presentació de revisió de propostes finalitzarà el 23 de febrer a les 16.00 h. Si no rebem la sol·licitud de proposta de projecte en el termini indicat, la reunió es donarà per desestimada.

Les reunions confirmades seran traçades amb posterioritat a la sessió i els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar el dia i l’hora de la reunió. El tractament de la informació i la revisió de la proposta es farà sota la premissa de confidencialitat i la informació aportada pel tècnic serà de caràcter consultiu, en cap cas vinculant.

Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer les característiques dels programes i instruments del CDTI-E.P.E i d'ACCIÓ, així com promocionar instruments de finançament per a empreses.

Una empresa o un agent de sistema d'R+D+i, amb experiència en projectes d'R+D i innovació.

10.00 h

Benvinguda

Jordi Aguasca, director de Transformació Tecnològica i Disrupció d’ACCIÓ 

Mª del Pilar González Gotor, Jefa del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial. Dirección de Programas de la UE y Cooperación Territorial de CDTI-E.P.E

10.20 h

Presentació dels programes i instruments de finançament

Emilio Iglesias Cadarso, Jefe de Área del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial del CDTI-E.P.E

Joan Comas, mànager de Programes i Recursos per l'R+D i la Innovació d’ACCIÓ

11.10 h

Projecte “Desenvolupament de la vacuna per la COVID-19”- Empresa HIPRA
Laura Ferrer, responsable de l’equip d'investigació de salut humana d’HIPRA

Projecte “Nanocapes d’alt rendiment”- Empresa PROQUIMIA
Dr. Josep Vives, responsable de projectes R&D de PROQUIMIA

11.30 h

Torn obert de preguntes

12.00 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

A aquesta sessió podràs assistir-hi presencialment o seguir-la en línia.

Organitza

Més informacióarcelona (Passeig de Gràcia, 129)