ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 7 de març del 2023

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

 

Kazakhstan i Uzbekistan s’han convertit en els principals països de l’Àsia Central per fer negocis internacionals a la regió. Des del febrer del 2022, la ubicació geogràfica de l'Àsia Central ha incrementat la seva rellevància geoestratègica en augmentar la seva connectivitat econòmica amb la resta de la regió, mentre el continent asiàtic s'està convertint en el principal soci comercial.

Connecta't en aquesta sessió per descobrir les oportunitats que se'n deriven per a l'empresa catalana.

Kazakhstan s’està consolidant com un dels mercats de major creixement regional i una alternativa interessant per als negocis europeus. En l’actualitat, s’ha convertit com el centre financer internacional més modern de la regió eurasiàtic, amb un gran atractiu per a milers d’empreses de prestigi, i amb un alt nivell adquisitiu del seu mercat que busca molts productes europeus per la seva qualitat.

Per altra banda, Uzbekistan es troba en una ràpida etapa de creixement gràcies a les mesures adoptades pel nou govern, que ha alliberat moltes traves i ha executat una forta política exterior a la cerca d’inversió i productes estrangers.

Aquests dos països, per tant, ofereixen grans oportunitats pels productes i serveis europeus, que gaudeixen de gran popularitat per la seva qualitat i origen.

Principals sectors d'oportunitat

  • Kazakhstan: l'agroindústria, la salut i els serveis sanitaris, la construcció sostenible i infraestructures i el consum i retail.
  • Uzbekistan: l'agroindústria, la maquinària i béns d’equip, la indústria farmacèutica i el tèxtil.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia - Àfrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 6 al 10 de març. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les oportunitats dels mercats eurasiàtics.

Una empresa catalana interessada a conèixer les oportunitats existents a Kazakhstan i a Uzbekistan.

16.00 h

Benvinguda

Frederic Subirats, Mànager d’Assessorament i Estratègia Internacional Unitat de Negoci Internacional

16:05 h

Presentació dels sectors més dinàmics i Doing Business

Elena Palaguina, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Euràsia

16:45 h

Torn obert de preguntes

17.00 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació