ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 8 de març del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

Vols conèixer la situació actual en l’e-commerce xinès i les oportunitats que se'n deriven per la teva empresa?

La Xina és el mercat de comerç electrònic més gran del món, superant als Estats Units, Amb més de 1.000 milions de consumidors fent compres online durant el darrer 2022. Després del recent aixecament de les estrictes restriccions provocades per la política 'zero covid', els hàbits de consum online de la població xinesa patiran canvis importants que afectaran tant les empreses ja presents com les noves que vulguin entrar-hi. 

En aquesta sessió, comptarem amb la participació de la directora de desenvolupament de Negocis de TMALL GLOBAL (Alibaba Group), la plataforma més rellevant de venda de marques internacionals a la Xina, que ens presentarà la plataforma i els productes i sectors amb més oportunitats actualment al mercat.

A més, la directora de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions d’ACCIÓ a Xangai, ens explicarà les oportunitats per a les empreses catalanes en aquest mercat.

Vols reunir-te amb l'empresa Tmall Global per presentar-li els teus productes?

Durant la sessió, obrirem les inscripcions per sol·licitar una reunió amb l'empresa Tmall Global, en el marc d'un nou Meet the buyer. Si ets un proveïdor de les categories de producte que interessen a l’empresa xinesa, connecta't a aquesta sessió i descobreix com sol·licitar reunions individuals per presentar-li els teus productes.

No t'ho perdis!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia - Àfrica d'ACCIÓ, que tindran lloc del 6 al 10 de març. A través de sessions i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer la situació actual de l’e-commerce a la Xina, els sectors amb més oportunitats i sol·licitar reunions amb Tmall Global.

Una empresa catalana que vengui en línia a la Xina o tingui intenció de fer-ho.

La sessió combinarà la llengua catalana, castellana i anglesa.

Organitza

Col·labora

Més informació