ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 9 de març del 2023

De 10.00 h a 13.15 h

Gratuït

Si pertanys al sector Salut i vols conèixer com accedir a les oportunitats de compra pública d'innovació, informar-te de quins són els seus principals actors i impulsors, aprofundir en el cas d'èxit d'una empresa catalana i dialogar amb els impulsors d'una futura licitació, no et pots perdre aquesta jornada presencial.

Vine a ACCIÓ i en una primera part més genèrica, t'informaràs del funcionament de les convocatòries de compra pública d'innovació en el sector Salut i coneixeràs les eines que tens a l'abast per aprofitar aquestes oportunitats de guanyar un contracte. També coneixeràs el cas d'èxit d'una empresa catalana que ja hi ha participat.

I després del networking, hi haurà una segona part, dedicada exclusivament a la consulta de mercat del projecte RaDAR-PPI: compra pública d'innovació per detectar i controlar resistències antimicrobianes. Aquest projecte vol promoure la compra pública d’una solució d’innovació per a la detecció efectiva de la infecció provocada per agents, resistents a teràpies o sense teràpia, i un sistema de control de la difusió de la infecció.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l'empresa a 50 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Salut i serveis sanitaris

Objectiu de l'acte

Conèixer les oportunitats de compra pública innovadora del sector Salut.

T'interessa si ets...

Una empresa innovadora o un centre tecnològic.

Programa

10.00 h

Benvinguda

ACCIÓ

10.10 h

L'estratègia de CPI en salut a Catalunya

AQUAS

10.30 h

Eines per a empreses: Plataforma Catalonia Open Challenge i Bústia de propostes innovadores

ACCIÓ

10.50 h

Cas d'èxit d'empresa

11.05 h

Cafè networking

11.25 h

Futura CPI de RADAR. Problemàtica actual i Oportunitat de Negoci per a les empreses en el camp de la resistència als microbians

VINCat

11.45 h

Introducció al projecte RaDAR i el seu model de compra

AQUAS

12.00 h

Grups de Treball

AQuAS/VINCat

12.45 h

Conclusions Grups de Treball

AQuAS/VINCat

13.00 h

Properes passes

AQUAS

13.10 h

Cloenda

ACCIÓ