null
dimarts, 14 de març del 2023
De 09.30 h a 12.15 h
La logística sostenible i circular és un dels grans reptes de les empreses agroalimentàries. Quins són els punts clau per comprendre els canvis que hem de fer per adaptar-nos?
En aquesta sessió presencial a Girona, coneixeràs els punts claus de la logística circular i sostenible per a la internacionalització de les empreses, les tendències del mercat i com les empreses estan trobant solucions alternatives individuals o col·laboratives.
Quines barreres ens trobem i com les podem convertir en oportunitats? Descobriràs casos d'empreses, bones pràctiques i les eines que tens a l'abast.
Els temes que tractarem a la sessió seran:
Entendre la logística circular com a un dels grans reptes de les empreses agroalimentàries i conèixer els punts clau per definir els canvis que hem de fer per adaptar-nos.
Una empresa de la cadena de valor agroalimentària de Girona.
Benvinguda
La logística circular i sostenible
Markel Kormenzana, transition designer in HOLON Design
Cafè networking
Logística intermodal sostenible per a la internacionalització
Ignasi Gómez-Belinchón, clúster manager d’ In-Move by railgrup
Noelia Martin, analista d’estratègia del Port de Barcelona
Aristarco Tomás, General Manager Tenalach Consulting
Com adaptar-nos a les tendències de logística circular i sostenible de França
Carole Egea, directora de projectes internacionals de l’Oficina Exterior de Catalunya a París
Coneix la finestreta d’Aprovisionament i Logística
Marta Navarro, consultora sènior de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ
Torn obert de preguntes
Fi de la sessió
Sessió 100% presencial a Riudellots de la Selva (Girona).