null

Actes External

dijous, 23 de març del 2023

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

Tens al cap un nou producte o servei tecnològic d’alt risc i necessites un impuls tecnològic per a desenvolupar-lo? T’interessa identificar oportunitats per codesenvolupar el teu servei tecnològic als ecosistemes més avançats?

En aquesta sessió coneixeràs el programa d'ajuts Nuclis d’R+D internacionals, destinats a desenvolupar projectes d’R+D d’alt impacte i amb abast internacional. Descobriràs les possibilitats de cooperació tecnològica amb empreses alemanyes i israelianes i t’explicarem com et podem ajudar a trobar el teu soci ideal amb suport de la Plataforma Catalonia Open Challenges i les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions.

De la mà de l’equip d’ACCIÓ Barcelona i les Oficines Exteriors d’Israel i Alemanya, donarem a conèixer les oportunitats que ambdós territoris ofereixen per dur a terme projectes de recerca i desenvolupament finançats amb fons públics. A més, et presentarem dos casos d’èxit de projectes finançats entre empreses catalanes i empreses alemanyes i israelianes.

En finalitzar la sessió, podràs reunir-te amb els tècnics d’ACCIÓ de manera individual per presentar el teu projecte i rebre feedback. Pots demanar la revisió de la teva proposta al mateix formulari d'inscripció. Les inscripcions a l’acte estan obertes fins al dia de la sessió, però només es podran avaluar els projectes que s'inscriguin abans del dimecres 22 de març a les 14 h. Les reunions tindran lloc en format virtual el dia 23 de març entre les 11 h i les 13 h.

No t’ho perdis!

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer les oportunitats que ambdós territoris ofereixen per dur a terme projectes de recerca i desenvolupament finançats amb fons públics, així com promocionar instruments de finançament per a empreses.

Una empresa catalana o un centre TECNIO amb experiència en projectes d'R+D+i, que vulgui cooperar internacionalment a Alemanya o Israel.

09.30 h

Benvinguda

Lluís Juncà, director general d'Innovació i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya

09.35 h

Nuclis d’R+D internacionals i serveis associats de suport d'ACCIÓ

Joan Comas, Gerent de l’Àrea de Programes i Recursos per l’RD i la Innovació

Natàlia Nicolau, consultora d’innovació oberta internacional, ACCIÓ

09.50 h

Ecosistema alemany

Alberto Martín, Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Alemanya

Stefan Metz, coordinador de cooperació tecnològica internacional, AiF Forschungsnetzwerk Mittelstand

10.00 h

Cas d’èxit Alemanya

Xavier Llauradó, CEO de NVision

10.05 h

Ecosistema israelià

Mar Pérez, directora l'Oficina Exterior de Catalunya a Tel-Aviv

Uzi Bar Sadeh, Manager de Projectes Europeus bilaterals a la Israel Innovation Authority

10.15 h

Cas d’èxit Israel

Pere Mogas, Enginyer manager a Idneo

10.30 h

Torn obert de preguntes i fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i anglesa.

Aquesta sessió tindrà lloc el dijous 23 de març i no el dilluns, 13 de març, com s’havia previst inicialment.