null

Actes External

dimarts, 28 de març del 2023

De 15.00 h a 18.00 h

Gratuït

Vols conèixer les oportunitats de les convocatòries públiques internacionals i les claus per accedir-hi?

Son moltes les opcions de desenvolupar projectes de desenvolupament fora de la UE-27, en regions o països de renda baixa, però és fonamental tenir un mapa amb els principals actors, el que ofereixen, el seu modus operandi, així com els aspectes procedimentals i administratius que implica accedir-hi.

Els aspectes administratius i tècnics de la nostra proposta són crucials; serà la prova que responem exactament al que demana l’entitat contractant. Per ser admesos en el procés d’admissió, hem d’aportar els documents que proven que tenim el perfil d’entitat que es busca. Hem de provar també que la nostra institució té l’expertesa i envergadura requerida, i finalment que la nostra proposta és la que millor respon als objectius marcats.

Són aspectes de relativa complexitat, que s’interioritzen amb la pràctica, però també amb sessions com la que us proposem. Us permetrà, doncs, guanyar eficiència en el procés d’accedir a aquests projectes internacionals amb més rapidesa.

En aquesta sessió presencial a Barcelona, es presentarà el mapa de les principals institucions i actors internacionals, el seu modus operandi i coneixeràs els aspectes administratius claus a tenir en compte a l'hora de presentar-te a una convocatòria internacional. Ho farem de la mà de consultors especialitzats, en un format teòric i pràctic, per la qual cosa es demanarà als participants que comparteixin prèviament la seva casuística.

Si vols saber el pas a pas per respondre a una convocatòria pública internacional amb èxit, no et pots perdre aquesta sessió!

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Construcció sostenible i infraestructures
/ Economia circular / Educació, formació i serveis editorials / Energia i recursos / Salut i serveis sanitaris / Smart Cities / TIC i transformació digital

Formar en elements claus per a la internacionalització en els projectes en desenvolupament.

Una institució pública, una ONG, una empresa, una consultora o una enginyeria amb interès o activitat internacional.

15.00 h

Benvinguda

15.15 h

Mapa de les principals institucions i actors internacionals. Modus operandi. Aspectes administratius de presentar-se a una convocatòria internacional

16.00 h

Part pràctica 1

17.00 h

Part pràctica 2

18.00 h

Fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i anglesa.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona