ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 29 de març del 2023

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

Estàs present en algun marketplace? Vols descobrir com aprofitar al màxim aquest canal per internacionalitzar-te?

Durant el 2021 els marketplaces van créixer dues vegades més ràpid que el comerç digital arribant a representar la meitat de totes les vendes online a tot el món. Malgrat aquestes xifres tan prometedores, no és senzill rendibilitzar estar-hi present. Les comissions, els costos operatius i la creixent competència per posicionar-se dificulten obtenir beneficis. Per això, és important conèixer els diferents models i estructures de costos a marketplaces, així com les eines que et poden ajudar a augmentar les teves vendes.

En aquesta sessió sabràs com internacionalitzar-te a través dels marketplaces. Comptarem amb les ponències de Miguel de Reina i Reza Ghassemi, CEO i director comercial de Brainy Commerce respectivament, experts en marketplaces de venda online.

Seguidament, disposarem de cas d'èxit de l'empresa Carlett, que ens explicarà la seva experiència en markeplaces i com aquests l'han ajudat a incrementar les seves vendes internacionalment.

Inscriu-te i descobreix les claus per construir una estratègia d'èxit en marketplaces! No t'ho perdis!
Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer els diferents models i estructures de costos a marketplaces, i com aprofitar les palanques de creixement per rendibilitzar. Descobrir nous canals per fer créixer les teves vendes.

Una empresa catalana amb presència en marketplaces.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Brainy Commerce

10.20 h

Cas d’èxit: Carlett

10.40 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i castellà.

Organitza

Col·labora