ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Termini de presentació: 3 d'abril del 2023

Gratuït

A l'abril tindrà lloc un marketplace per trobar solucions innovadores a reptes en economia circular. Tens solucions sostenibles que puguis oferir al sector?

Omple el formulari i presenta'ns la teva solució; les solucions seleccionades es podran presentar al Marketplace organitzat per ACCIÓ dins del marc de la fira d’Expoquimia, el 31 de maig del 2023. Busquem proveïdors de solucions a algun dels següents reptes:

  • Reciclatge químic.
  • Recuperació de matèries primeres crítiques.
  • Captació i utilització de CO?.
  • Noves energies alternatives netes (hidrogen, nous combustibles, descarbonització del procés productiu).

La sessió serà oberta per un expert que presentarà els reptes i el full de ruta d’innovació pel sector, i a continuació vàries empreses catalanes i internacionals presentaran les seves solucions.

Si tens una solució o tecnologia que doni resposta a algun o alguns d’aquests reptes i estàs interessat a participar com a ponent en el pitch de projectes, omple el formulari d'inscripció i rebràs un enllaç amb un document per presentar la teva proposta. Omple el document amb la teva proposta i fes-nos-el arribar abans del 3 d’abril al correu green.accio@gencat.cat. Ens posarem en contacte amb tots els candidats.

Expoquimia 2023 és el punt de trobada de l’ecosistema per a fomentar la transformació de la indústria. Del 30 de maig al 2 de juny, es reuneixen dins de la fira Gran Via a Barcelona tots els sectors de la química per posar de manifest la importància estratègica en la transformació de la indústria cap a models productius energèticament més eficients i amb criteris d’economia circular. Durant quatre dies es converteix en el punt de trobada de l’ecosistema per a mostrar solucions reals integrades i casos d’èxit en els principals sectors d’aplicació.

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa a 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos / Química i plàstics

Donar a conèixer el teu producte, servei o solució relacionat amb l’economia circular en el sector químic.

Una empresa amb una solució innovadora i circular per al sector de la química.

Organitza

Més informació