ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

  • Del 4 al 6 d'abril del 2023: format virtual
  • Del 17 al 21 d'abril del 2023: format presencial a Hannover
Inscripcions fins al 7 d'abril
Gratuït

La fira Hannover Messe és, des de fa uns anys, un referent mundial en l’àmbit de la indústria 4.0 i les noves tecnologies industrials. Amb més de 5.500 expositors internacionals, més de 200.000 visitants professionals i amb un potencial de 6,5 milions de contactes de negocis és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial, especialment en relació amb la digitalització de la indústria.

En l'edició d'enguany, la fira organitza una activitat de networking anomenada "Technology & Business Cooperation Days 2023". Consisteix en un brokerage event on mantenir reunions de 20 minuts preagendades, que poden tenir lloc de forma virtual, del 4 al 6 d'abril o de forma presencial a la fira mateix, del 17 al 21 d'abril

El Brokerage Event és una excel·lent oportunitat per:

  • Mostrar els projectes, productes o coneixements més favorables.
  • Conèixer possibles socis comercials.
  • Iniciar contactes i cooperacions transfrontereres.
  • Cercar nous socis comercials/tecnològics/de recerca.
  • Obtenir la informació més recent sobre els resultats de la investigació industrial.
  • Conèixer i compartir opinions amb investigadors i experts.

Si, a més a més, és del teu interès visitar la fira de forma presencial del 17 al 21 d'abril, pots contactar amb l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Alemanya (stuttgart@catalonia.com), qui et guiarà en la teva participació.

ACCIÓ t'acompanya en aquest esdeveniment en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ en forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Promoure la participació en el Brokerage Event per conèixer oportunitats de col·laboració i iniciar projectes amb socis alemanys. Promoure la participació a la fira per posar-se al dia sobre tendències tecnològiques i identificar possibles aplicacions en l’empresa catalana.

Una empresa o organització interessada en la transformació digital.

És necessària l’entrada per visitar la Fira i així participar en el Brokerage Event de manera presencial.

Utilitza el codi promocional d'ACCIÓ i obtindràs un descompte del  100 % en el preu de l'entrada (preu normal 87 €). Accedeix a la plataforma de pagament i utilitza el Codi: VpfKZ

Organitza

Col·labora

Més informació


Messegelände