ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 11 d'abril del 2023

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió coneixeràs les característiques de la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D empresarial per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental.

Presentarem les característiques d'aquests ajuts per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, que poden dur a terme les empreses de forma individual o en cooperació amb altres empreses, amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO o amb un soci internacional.

Els projectes d’R+D objecte d’aquesta convocatòria han de ser liderats per una empresa catalana, que tinguin com a objecte el progrés de la tecnologia, aquest ha de ser com a mínim un punt, respecte als Technology Readiness levels (TRL) compresos entre el TRL 3 a TRL 7. 

Les empreses beneficiàries obtindran una intensitat d'ajut d'entre el 25% i el 70% del pressupost de projecte.

En cas d’un projecte en cooperació internacional, aquest soci internacional haurà de tenir establiment operatiu en un dels territoris elegibles en la convocatòria: Alemanya, Dinamarca, Països Baixos, Regne Unit, França, Itàlia, Bèlgica, Israel, Brasil, Índia, Singapur, Japó, Corea del Sud, Austràlia, províncies d’Alberta i Quebec (Canadà), Estats de Califòrnia, Nova York, Massachusetts (Estats Units) i les municipalitats amb categoria provincial de Pequín i Shanghai, i la regió administrativa especial de Hong Kong (Xina).

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Si tens una idea de projecte d’R+D+i o necessites assessorament en l’estructuració del teu projecte, podràs mantenir reunions personalitzades amb els tècnics d’ACCIÓ per validar l’encaix de la idea en la convocatòria presentada. 

Per poder accedir a aquestes reunions, has d'inscriure't i assistir a la sessió de presentació i emplenar la sol·licitud de reunió (que rebràs en inscriure't) fins a l'11 de maig. Les reunions seran traçades amb posterioritat a la sessió i els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar el dia i l’hora de la reunió.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer i presentar el nou programa d'ajuts a fons perdut per finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc. Possibilitat de presentar propostes de projectes tenint en compte les característiques especificades.

Una empresa o agent amb experiència en projectes d'R+D i innovació de forma individual o en cooperació.

15.30 h

Benvinguda

Jordi Aguasca, director de Transformació Tecnològica i Disrupció d’ACCIÓ

15.40 h

Presentació convocatòria 2023 del programa Nuclis d’R+D

Com han de ser els Projectes d’R+D per la convocatòria 2023: Joan Comas, mànager de Programes i Recursos per l'R+D i la Innovació d’ACCIÓ

Com ha de ser la cooperació d’R+D internacional: Lourdes Mochales, líder d’Innovació Oberta Internacional d’ACCIÓ

16.10 h

Serveis suport per a projectes d’R+D

16.20 h

Torn obert de preguntes

16.30 h

Fi de la sessió