ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 13 d'abril del 2023

De 12.00 h a 13.30 h

Gratuït

L’entorn canvia constantment i fa imprescindible que l’empresa es transformi. És molt important tenir una estratègia consistent d’acord amb les seves fortaleses i llegir l’entorn per avançar-se al canvi. I evidentment tenir ambició per créixer, tenint en compte tot l’ecosistema i sense oblidar el compromís social i mediambiental. Cada cop més s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu benefici econòmic i valorar l’impacte que tenen les seves accions a l’entorn.

En aquesta sessió, parlarem de la necessitat de construir una proposta diferencial a l’empresa, d’innovació, del concepte de canvi i del valor compartit, que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I cada vegada està agafant més rellevància.

No t'ho perdis!

 

Catalunya, a través del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Mitjançant la metodologia dels clústers s’identifiquen reptes compartits entre empreses, es genera confiança i s’inicien projectes cooperatius. També es parlarà d’alguns exemples.

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Conèixer els reptes actuals a la indústria, la importància de generar valor compartit a l’empresa i el suport que poden rebre les empreses del territori.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

12.00 h

Benvinguda

Glòria Domínguez, directora de l’Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona 

12.05 h

Reptes actuals a la indústria. El valor compartit com a factor de competitivitat empresarial

Joan Martí, director de la Unitat d’Estratègia Empresarial d'ACCIÓ

12.45 h

Experiència empresarial cap a un model basat en el valor compartit

Pilar Calle, COO de Motocard Bike SL

13.15 h

Torn obert de preguntes

13.30 h

Fi de la sessió


Carrer dels Basters, 2
Polígon Industrial Pronisa
25280 Solsona