$templateDTO.renderHeader null

Actes External

18 i 19 d'abril del 2023

Gratuït

Participa a l'Advanced Factories Open Innovation Challenge, trobades entre corporacions industrials catalanes amb reptes tecnològics que puguin ser resolts amb tecnologies 4.0 i proveïdors, startups o centres tecnològics amb solucions innovadores.

Aquestes trobades estan incloses dins les activitats d'innovació oberta que es duran a terme en el marc del Congrés Advanced Factories 2023, que tindrà lloc a Barcelona del 18 i el 20 d'abril.

Advanced Factories Expo & Industry 4.0 Congress és el major esdeveniment professional d'automatització i robòtica industrial per a impulsar la teva fàbrica a una nova dimensió de productivitat. A més de ser una fira i un congrés, suma altres esdeveniments que es converteixen en una cita ineludible per qualsevol empresari o executiu industrial.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Activitat d'innovació oberta en el marc del Congrés Advanced Factories 2023.

Un responsable d'innovació d'empresa consolidada o una startup o proveïdor tecnològic que pot aportar una solució als reptes.

És necessària l’entrada a l'Advanced Factories per poder visitar el Congrés i així poder participar en aquesta activitat de manera presencial.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'